Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

hur än ödet dukar

idiot kommer jag vara

med all dessa känslor som styr

fången kommer jag va i en evig äventyr..




Fri vers av Endless Love MS
Läst 203 gånger
Publicerad 2018-06-04 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS