Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten och kartan

jag trodde att vägen låg där utstakad framför mig
dammande och rak in i oändligheten
jag trodde att jag skådade horisonten
och såg vartenda steg jag skulle ta på vägen dit
men plötsligt kom en kulle
och bakom den en krök
nu trampar jag nya stigar i frodig grönska
banar väg genom ny och okänd terräng
den gamla vägen ligger öde, bortglömd
och mitt hjärta sjunger nya sånger igen




Fri vers av tankstrecken
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-04 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankstrecken