Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets stickning

maska efter maska, varv efter varv
självrandande ullgarn
plötsliga färgbyten jag inte kan styra
en ojämn maska här och där
någon för lös, någon för hård, någon vriden
men slutresultatet blir ändå
på det stora hela acceptabelt
nya färger, nya liv, nya perspektiv




Fri vers av tankstrecken
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-09 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankstrecken