Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmen gör mig trött och däst, bullen blir nog färdigt jäst, i ugnen in med syskon sedan, varma i kopp de tänks redan, doppas likt i dryck så ned, bagarn vet väl då besked. Det roade mig att prova skriva i 'gammal stil'.


Text på vers troligen




I solig samt vid berså
ned mig jag vill slå
även blomma tisteln lik
beså med blid mimik

regn därpå smattra kan
mot bleck, kvinna eller man
barn som lustigt leka
som annars just Viveka

vind även blåser med
träd vilka bliva till ved
bistår gärna brand i spis
listigt här på detta vis




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 716 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-05 12:27



Bookmark and Share


  Palett
Kul rimmad text !
2018-06-07

  Jan Widströmer VIP
Konditor Ofvandahl hade nog blivit imponerad, om han är bekant, samt något förbryllad.
2018-06-05

  ULJO
Gillar när du skriver på rim. Bra
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP