Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjökens fröken asfaltblomma

 

Köp inga blommor
Stöd inte de stöddiga
Jag fick inte krita
Fast jag svor dyrt och heligt
Svärdottern blev utan brudbukett
Stan är liten, men de ville inte lita
Sen svor jag vitt och brett

Ta det vilda, rik på symbolik
Eller va lite vild, sno från en rabatt
Låt mig begravas med ett sista skratt




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-05 13:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
VI själva !!!
2018-06-05

  Goraxy 89 Orion VIP
Allting blir syntetiskt nu - asfalten, blommorna, träden och sedan
2018-06-05

    ej medlem längre
Naturen kräver ingen betalning! Vilda blommor kan också vara vackra! Fast ett sådant tillfälle borde man få förtroende!
2018-06-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Naturbarn finner alltid på råd. Så även en asfaltblomma:)
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP