Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjukhusdag 50


du ser.


du skakar om mig med ditt sätt
att se,
det är därför jag vandrar iväg
med blicken när du frågar igen
hur det
är




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-05 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver