Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifrågasättande kan vara så intressant läsning, liksom en sorts berättande om vilka val som leder dit, till 'målet'. Själv har jag tänkt eller känt att även om det är ruskigt att ruskighet alls finns, visst leder det ofta till att någon skriver om det.


Personval egalt?





En positiv/destruktiv/neutral kraft,
eller i alla fall när den individen är
positiv eller negativ eller 'bara är',
den kan troligen göra det
som 'gör rollen', aktiverar den.

Som att skriva en bok om eländet,
om det är eländet som står i fokus.
Annars troligen det eller den eller de
som ser till att 'något händer',

kanske på grund av det som
alls utspelar eller utspelat sig.
Skulle det finnas så många
exempelvis kokböcker om
de inte fann sina köpare?

Julskivor om det inte fanns någon
som lyssnade med viss förtjusning
på att just 'deras idol' sjöng eller
som framförde o spelade julmusik?



(Skrevs 2018 06 05)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2020-01-25 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP