Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten

du knackar aldrig på längre
tomheten kväver mig, utanför
är det tomt inuti likaså




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 16:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ditt bläck fastnar på läsarens finger, ordknappheten ger känslan färg

2018-11-08

  morgonstjärna VIP
ditt bläck fastnar på läsarens finger, ordknappheten ger känslan färg

2018-11-08

  Fulbergarn
Känner igen, suck.
2018-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Du behöver bli född på nytt och fylld med Guds Helige Ande!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver