Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kafferep

 

Ragatan på barndomsgatan
Utåt sett vett och etikett
Har inte tid att finnas bredvid
Hon har faktiskt kafferep
Jag skrattar tyst eventuellt sist
Åt min kalla mor jag aldrig kallat
Och suger på repidén
Jag ringer olämpligt
Nästan oförskämt
Du har jämt skrämt
Skämt ut oss alla
Säger hon
Min iskalla




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-15 17:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
Hoppas du REPAR dig :)
2018-06-24

    Dan Myrbeck
Och de pladdrar ju bara på utan att öva innan, dvs de kör utan genrep.
2018-06-18

    Dan Myrbeck
Inget kan binda tanter
som ett kafferep.
2018-06-18

  Kungskobran VIP
Olusten lyser
jag bara ryser
kallt och hårt
varför göra livet så svårt

2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP