Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du doftar som förr


Du doftar som förr,
inte jag

Paradoxen är total
när vi möts.

Du är dig lik.
Jag är äldre.

Så många före mig.
Du förförde oss alla,
förstörde oss

Stockholm,
älskade stad




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-07 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol