Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverbestick

 

Tala är silver, tiga är guld
Ta dina silverbestick och stick
Med den uppsättningen i stil
kan du aldrig betala din skuld
Hyfs och fason har en annan ton
Jag har ingen pardon
Stil har man eller saknar
Glöm din dröm om gåvornas gräddfil
Det är ingen lek
Man köper inte glömska och kärlek
Varje dag jag vaknar
Saknar jag dig på riktigt
Men du prioriterar annat viktigt
Materiellt och hur det verkar ställt
Jag passade aldrig i möblerade rum
Sa du nästan varenda dag
Du var elak och trodde visst jag var dum
Du missade mig
Vad säger det om dig




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-06-15 17:47



Bookmark and Share


  träsnidaren
Hur bra som HELST


ska det stå :)
2018-06-24

  träsnidaren
Alltså...hur lyckas du??

Hur bra som helat.
Rytm, rim, innehåll...jaa allt!
2018-06-24

    Dan Myrbeck
Ja, gafflar man för mycket så
kan det ju bli knivigt...

PS: Får mig att tänka på en slogan jag gjort för Motala kommun:

Tala är silver,
Motala är guld.

2018-06-18

  Lars Hedlin
Väl poeterat! Och stark
2018-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Här är talet guld värt, 24 carat!
2018-06-16

  Blomma-Stjärna VIP
Snacka om att ha mål i mun - bra rutet!
2018-06-15

  Kungskobran VIP
I kärlekens kurragömmalek
finns utrymme för både kärlek och svek
sveket tog sin tribut
men det tog äntligen slut
2018-06-15

    Sefarge VIP
Snabbt rappt skrivet
Som en lagd frispark
Obevekligt in i målet

2018-06-15

  Poeten Salvador VIP
Känner din vrede
2018-06-15

  HenrysDotter
Känsloladdad text som berör!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP