Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitationen

men denna gången smyger den sig tillbaka,
inget platt fall direkt ner i isvaken mer som
en lång pulkabacke där gravitationen sakta
men säkert

drar mig mot botten




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-08 11:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kännbart bra du skriver

2018-07-11

  Fulbergarn
Som thrillerkänsla
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver