Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken öppnar upp

blicken öppnar upp
en raserad mur

bjuder in tegelstenarna
till en framtid

fast inte som mur




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-08 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden skapar en kittlande frihetskänsla inom mig som skänker hopp om frihet. En innerlig dikt.
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson