Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara himmelen ser

bara himmelen ser
dina ensamma tankar

strandlivet är en viktig parentes
i pudelns kärna

den som växer upp
till ett träd

till himmelen genom havet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-09 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om det ständiga sökandet i det vuxna livet och närheten av vattnet som symbol för känslolivet. Vackert författat och hoppingivande.
2018-06-11

    ej medlem längre
Ja se denna teknik, nu fortsätter jag. Allt växer i någon form av utjämningen, påminner om ying och yang, som om vi är på väg någonstans: är vi det?
2018-06-09

    ej medlem längre
Din världsbild sätter allt på prov, allt växer
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson