Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens tänkvärda 180609

Det är ren och skär galenskap att lita på Hen som gjort allt orätt säger Detsundaförnuftet

Inget är omöjligt inflikar Tronpådetgoda

Låt Hen bevisa motsatsen innan Ni dömer ber Hjärtat

Det kan finnas en chans att Hen  vill råda bot viskar Hoppet

Allt återstår att se, det vi kan göra är att invänta säger Tiden

 

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-09 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP