Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Henke-r


I mörkrets dimma

I mörkrets dimma vi ser ett hopp
ett ljus från ovan
i denna mörka värld
Du flicka med din ljusa gestalt
vad har du att ge,
ett ljus mellan molnen
vinden som viskar hopp mellan träden
Du lyser av frihet
längtan till en bättre värld
ett ansvar på dina spröda axlar
växer till framtids hopp för alla






Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-10 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP