Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens väktare

Det sitter någon bakom vindskyddet

En ensamhetens väktare det är

Ty sorgen hon bär på är hennes egen

Och den ska ingen annan behöva se

Så nu hon sitter där i skuggan 

Osynlig för den jäktade vandrare

Som för ett ögonblick sökt skydd

Hon väljer alltid tystnaden före värmen

När sorgen blir alltför stor och tung

För hon vågar inte tro på att de finns 

Någon som bryr sig om att se henne

Den som hon verkligen ÄR

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-10 22:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra om känslan av utanförskap
2018-06-13

  Lars Hedlin
Starkt och i beröring!
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av vemodet i texten!
2018-06-11

  ULJO
Ingen ska behöva vara ensam
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP