Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somrig eftermiddag

Romstärkt var alltid gubben
kattfnatt katten den far
en orm slank bakom stubben.

Barnen badar i ett kar
vishet präglar vårt lyckoviste
vattnet återvunnet och silat
det det göder vår sallat.

Härbret även kallat ett viste
där sover ensam min älskade mö
vaktad av trapporm. Mon Deau.

© Bosse 13 juni 2018.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-13 10:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kokeliku
Mon Deau!
Bevingad ordslingra:
" Romstänkt var alltid gubben
Kattfnatt katten den far "
;}
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten