Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 14.06.18

atavismerna
det renar mitt blodomlopp
denna organism

språk sinnets dolda världar
ger skrivtecken eget liv.

© Bosse 14 juni 2018.








Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten