Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 81


Chansar inte




Mitt liv - fyllt av liv
men vänta tills imorgon
det törs jag inte




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 08:53



Bookmark and Share


  AKT VIP
helt rätt, man ska leva idag!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP