Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 82 Inspiration: Lars Noréns "Fragment"


Paus från skval




När jag läser hans
"Fragment" andas jag vid de
tomma sidorna




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP