Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trolltörntarappan skrev en text (ön 8) och den blev läst och kommenterad på rim.


Kritik på en text (1698) fem rimmade rader




Texten är nog himla fin
boende å Gotland lider gärna pin
besökare tycka om den ön
sanden o solen är då skön
ätandet där görs ibland till vin.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP