Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frozen kiss

You said;
The spring starts in my arms, when I am changing to a kiss.

I have frozen in a kiss,
Think of your winter cloths.........




Fri vers av Kei
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow!
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kei

Senast publicerade
Frozen kiss
2
The dark soul
* Se alla