Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans onödiga konstaterande - v. 23


Om maskrosor hade varit en svårodlad och importerad art,
hade de beundrats och sålts dyra i blomsterbodarna.




Övriga genrer av Juventas
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-06-09 15:18



Bookmark and Share


  Eline.P
Ännu ett roligt träffsäkert konstaterande. Du skriver bra vet du!
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Juventas