Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man gjorde som man ville

Man lekte och man smekte

Man log och man slog.

Kvinna förlät och kvinna grät.




Fri vers av Juventas
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-05-25 09:56



Bookmark and Share


  småbusig
ordlek förvisso... och en väldigt bra sådan på ett allvarligt tema... inget kvinna ska behöva finna sig i sådana omständigheter...
2006-05-31

  Agnes
Fy f*n vilken bra text. Grym sanning serverad på ordlekens silverfat.
2006-05-29

  Sanningsägaren VIP
underbar ordlek
med ett allvarligt budskap
Tack!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Juventas