Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans onödiga konstaterande - v. 24


Om man vill ha något speciellt,
men inte ber om något,
får man oftast något annat.




Övriga genrer av Juventas
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-06-14 01:10



Bookmark and Share


  Eline.P
Hihi....ja, det var klarsynt. Oftast får man skylla sig själv då, eller lära sig tala klarspråk :)
2006-06-28

  * Ammi *
stämmer nog bra det ...
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Juventas