Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1


Jaa, det var det

Smeker av dej kläderna, med en blick
säger: du är så vacker, osv också
bryter armarna av dej
krossar dina ben

Tittar på din kvinnliga form, bra
vill kyssa dina läppar, ler mot dej
lyssnar bara på mannens tal
gräver länge, gräver djupt

Tar dej i min famn, värmande trygg
ger dej ett pulserande kärleksliv
reser bort från vardagsproblem
min vän, han talar med mej




Fri vers av Antti Nakke
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke