Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan är om personalen på kommunen vet, deras besked stundom är en smet, blott ibland vill de ansvar ta, prata om regler för andra går bra, men hålla dem mer sällan själva, som hellre gå sta o feska i älva.


Något litet om hur det visst går till här





Vet inte hur i Danmark är modell A,
men i Sverige just dessa regler gälla,
trivselregeln i tidsenligt mått så
tyst till slaget 06.00 från tjugotvå
annars kan ljud från allt omkring drälla




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-24 01:38



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Degerfors kan då vara
En dansk enklav, ett undantag
Jag syftar inte bara
På färgen hos vårt fotbollslag
Nej här finns det folk som tror
Att de helt ensamma bor
Springer i tvättstugan hela natten
Centrifugen väcker katten
Jag vill pensla trappan med såpa, men
Den som såpar en trapp åt andras ben
Får väl, med min vanliga tur
En dubbelsidig collumfraktur

2018-06-25

  morgonstjärna VIP
hm det är nog mera tjugotvå en del för väsen ännu längre
hyggligt om de säger i förväg
så kan hörproppar inhandlas.
2018-06-24

  Fulbergarn
Är det inte så att från kl 20.00 skall viss hänsyn visas, eller har jag drömt det!
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP