Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tillbakablick. Av ~Molnspanare~.


Kritik på en text (1919) rim på fem rader




Att leva väl i begränsad tid
ligga i och ha ett id
älska gott och länge
en kärlek likt ett klänge
blomma ut och även rid...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2020-01-01 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP