Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt 16 spårar det ur...

Midsommaraftonen är ung och lagomt berusad. Det är lagomt varmt och lagomt oregnigt. Pilskhetens pregnanta salighet gör sej påmind. Porschar och andra vrålåk, en Limo, står i parad på parkeringen bredvid ett Gods utav guld och smaragd. Framåt 16 spårar det ur för 16-åriga Sonen Petter har lagt nätdrogen Squouomsy i allas glas, men inte barnens. Alla vimsar runt och tror att dom är olika djur, cirkusartister, kleptomaner, pyromaner, bönder, etc. Sällskapet om 200 personer beter sej konstigt och Petter filmar spektaklet för att lägga ut det på nätet. Plötsligt brinner hela den präktiga Herrgården. En kvinna plöjer upp alla gräsmattor, och pyromanen eldar upp alla bilar. Petter och hans tjej Wowoa skrattar. Dom avskyr nästan alla dom här skenheliga vidriga människorna. Giriga, självgoda, äckliga, arroganta. Barnen gråter, barnen skrattar, förvirring, kaos.
Petter och Wowoa tröstar och samlar dom alla i en buss. Nu åker vi till GRÖNA LUND. JAAAAAA!!! skriker alla barnen utom lilla Olle, han är otröstlig, så han lämnas till sin snälla mormor.
Ute på det före detta Godset är det snurrigt. 165 människor klättrar i träden som apor, knullar som apor, i träden, etc. Polis och brandmän tror inte sina ögon. Självaste Prins Philemon tror att han är en Astronaut och att dom alla befinner sej i galaxen RUNKH.
**************************************************************************************




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-24 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP