Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har det varit dags att äta lunch så länge att har du inte fått i dig mat än, du lika gärna kan äta vid datorn...


Det värsta med Torkel… (VIII)





…är att även om du skulle få 'som alldeles nog, av Torkel'.
Du ändå, någonstans innerst inne känner en egendomlig
och som oförklarlig saknad eller tomhet, inom dig. Som
när du känner dig naken utan det där som du är så van vid
att ha, om det plötsligt av nödvändighet, måste lämnas
kvar hemma. Någonstans där det visserligen påminner om
hemma, bara att det är borta.



(Om bilden. Det vet väl varenda kotte, att det är söders höjder som skymtar i morgondiset, en tidig del av januari, med fötterna stadigt fästa i marken, i en gammal stad, en smula väl till åren kommen.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-25 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP