Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi alla


Alla tillsammans,
inte bara jag och vi
lyfter varandra,
med olika andas vi
den gemenskap som ger luft.




Bunden vers (Tanka) av majola VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-25 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Yeah, right... As if...
Här blir man t o m förtryckt för sina åsikters skull.
2018-07-01

  Anya VIP
Fint om alla människors lika värde...tänker jag.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP