Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum

Längtar bort

Trött på förträffligheten det självbelåtna på
rovgiriga tigrar som stryker mellan borden

Den sävliga ensamhetens ö bjuder mig dit

Där, vid stranden får vågor vagga mig av och an

Vattnets speglingar blir samtal

Tills vidare stannar jag här




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Självgodhet är verkligen ett gissel.
Man kan läsa om den i Uppenbarelsebokens 3:e kapitel, brevet till församlingen i Laodicea.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP