Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det du inte gav

Aldrig sinande tårar
Forsar nedför bergsluttningarna
Ingenting är försent
Men gjort är gjort
Det gäller oss alla här




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-06-28 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP