Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Matgästen


Den intensiva
blicken

Inte alls blyg
väjer inte en tum

Fokuserar
utan en blinkning
på det väsentliga

En bit paj
och lite sallad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-20 09:41



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Händelserikt moment på matbordet, härligt skildrat i text och foto.
2024-04-20

    Kämpendahl VIP
Guds bevingade skapelser.

Amen
2024-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Ett matvrak. Som jag.
2024-04-20

  Kungskobran VIP
Mat parning bo, det är fågels liv i korthet
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP