Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blå rand



Över krusad
vattenlinje

genom mjölkvit
dimma

En upplyftande
ton

av
himmelsblått























Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-26 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Bortom horisonten, utanför ditt synfält..." (Nynningen)
2024-04-26

  Kungskobran VIP
Vad är himmelsblått mot azurblått min vän
Det är stråket på himmelen
2024-04-26

  KYREUS of Sweden
Naturromantik av klass.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP