Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Levande lavar och svampar

Levande lavar och svampar
Skogarnas spännande invånare
Nybörjarkantarell
Pytte,pytte små till vidsträckta organismer
täckande hela fotbollsplaner
Levande lavar och svampar
i symbios




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-28 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP