Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken idag

Är berusad av kärlekskänslor

långt ifrån kärleken
bunden av tvivel
likgiltigt kärleksbevis

förfallna kulisser av osäkerhet

misstro och missta
djupt beräknande




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-28 22:31



Bookmark and Share


  träsnidaren
"förfallna kulisser av osäkerhet"

Väldigt snygg formulerat å fångat..
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP