Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"2 things say a lot about you. What you make people feel inside and what you bring out of them." @jayshetty


jag blommar med dig som inte ger upp

vald

cherished

kärlek

devotion

blommar så fint

älska mig

hjälp mig

jag är här i krukan

jag vill vara hemma här

älskad

även när mina blad hänger

jag blommar

när du

inte ger upp

"Every time you are tempted to react in the same old way, ask yourself if you want to be a prisoner of the past or a pioneer of the future." @pastorkeion




Fri vers av Ess VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-29 21:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"jag blommar när du inte ger upp"

Vackert i kärlekens namn!
2018-06-30

  Viksten
En fin text som jag
tar med mig till sjukhuset
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP