Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattrum



Alla världar strålar samman
Blir till konst i mästarns plan

Öppnar fält för nya dimensioner
Ger en bild av kvinnans själ

Återskapar fel i diskussioner
Ger oss rätt i spel och föder situationer

Styr oss över land och hav




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-06-09 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP