Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shame on you trump


ingen människa är illegal

 

 

det svider i händerna
när han för sjunde dagen
håller hårt i gallret
och det svider i hans ögon
där tårarna torkat och bara
saltet är kvar

han tror och hoppas att
det svider i hans mammas ögon också
donde sea que ella esté

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-30 21:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Nej, ingen människa är illegal. Påståendet är absurt. Jag blir så trött av all skit i världen. Fy fan på Trump!
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP