Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans

Trasighet satt ledsen och begrundade

Han både ser på UtvaldUngdom  med sug i blicken

och tar på Henne med smekande hand berättade Sårbarhet

nu har även Vi börjat ta form instämde DeGränslösaOrden

tårarna föll på Trasighet

här råder Tillitsbrist ropade Hopplöshet

lita på mig viskade Magkänslan

hör Hans ord men se Hans handling

... ty det är dem som visar Hans trovärdighet

 

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP