Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brister

Det va när jag mötte dig,
som jag äntligen såg
alla brister jag har




Fri vers (Fri form) av Aaaxelsson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-03 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaaxelsson
Aaaxelsson