Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Vi lovade varandra
att vi aldrig skulle ångra

Det vi varit,

Det vi gjort,

Det vi sagt.

Men jag visste
Att du ångrade dig
lika mycket som jag




Fri vers (Fri form) av Aaaxelsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-05-09 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaaxelsson
Aaaxelsson