Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades till av något Uljo skrev.


Försök till rim 2018 07 03





Att tänka efter före
drar tankar som på snöre
känslor och även drömmar
som om ryttaren har tömmar
lekande lätt i händers gör'e




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-03 09:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var både rolig och gav mycket bilder

2018-07-03

  ULJO
Kul att jag kan vara en inspiration
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP