Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av en Ewa-Britt. Allen skall uttalas som allén, men då rimmar det illa på 'pallen'. Allen, som i 'ensam'. Inte raden av Bok, Ek eller En. På ömse sidor om möjligt privat väg. Skrevs 2018 07 03.


I rimlighetens namn



Har en del om just nallen
du siktar högt på pallen
står så stolt och kavat
se där tidernas kamrat
att ha i sinnet och ej allen.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-25 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP