Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postejakulär spekulation.

Med uppgiven erektion.
Ligger jag, som nyopererad.

Med en och annan miljon.
På magen, placerad.

Min nyfunna attraktion.
Känns nu forcerad.

Som utan operation.
Jag blivit, kastrerad.




Bunden vers (Rim) av Esbjorn
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esbjorn