Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet att det inte har kommit några dikter på några veckor, så här är en:P


Framför Mig

Framför mig finns livet.

Långt, mörkt och övergivet.

Bakom mig finns något som misslyckats fatalt.

Kort, hämskt och brutalt.

Bakom mig finns de vänner jag förlitade mig på.

Frömför mig finns det enda som jag kan riktigt förstå.

Mig själv är det enda som får något löst.

Mig själv är det enda som ger mig själv tröst.

Hos mig kan jag komma och vila, få ro.

Hos mig kan jag vara, fira och tro.




Fri vers av Esbjorn
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esbjorn