Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Term(en) III är [”formèllt”] intressant… wow.


MATEMATIK III

Goggla innehåller [tecken-dubbléring(en)] gg – wow. En [{1}] en-rading. Enligt manuálën. 

 




Bunden vers av farbror zwed
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-04 15:23



Bookmark and Share


  farbror zwed
2533 text-
è27. Wow… è førecómmä27 = f7 (…) frekvent.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯





________________________________

2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed