Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förseglade



når vi inte varandra
finns vi inte blir ljudlösa stumma som sten
andas inte
vi träder in i overkligheten
regnmoln bor i våra bröst
men i karga landskap
blommar saknadens blommor
eternellerna
Tiden ropar och du får till svar

tiden djuret med tusen ögon många vägar går
den med kraften drar till sig de vilsna
och den med ögon att se
ser den breda vägen som vilseföra

Så mina vänner sommarens lövverk grönskar
vinden blåser sitt trumpetsolo
i en smattrande fanfar mot molnen
knackar uppfordrande på dörren
där lampan står med händerna utslagna

då ni hälsar på utan förklädnad


familjen innebär inte enbart trygghet, kärlek och omsorg
den innebär även kränkande särbehandling hot och död

de flesta brotten sker inom familjen i lönndom
Grymheten är total!

gråtmoln fäller sin last
över de utsatta





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2018-07-04 21:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir så ledsen varför gör de så?
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP